CONDICIONS GENERALS


de subministre per part d’Exceltic Therapeutic Healthcare dels productes de la botiga online.

OBJECTE

L’objecte dels següents Termes i Condicions de compra és el subministre per part d’Exceltic Therapeutic Healthcare dels productes ofertats a la botiga online, a canvi d’una prestació econòmica.

SERVEI

Exceltic Therapeutic Healthcare té com a prioritat satisfer als seus clients i donar un servei amb tota l’excel·lència que aquests requereixen i necessiten. Per aconseguir-ho, assegurem i garantim la qualitat dels productes entregats.

AJUDA O DUBTES

Si tens qualsevol dubte sobre la informació que et mostrem a la web, sobre algun producte o sobre el procediment de compra, no dubtis en contactar amb el nostre departament d’atenció al públic mitjançant l’email excelticosmetics@gmail.com, estarem encantats d’oferir-te atenció personalitzada i ajudar-te amb tot el que necessitis.

PRIVACITAT

Totes les dades personals facilitades pels clients d’Exceltic Therapeutic Healthcare a través de la nostra web, es tractaran amb total privacitat i no es facilitaran a tercers, exceptuant quan això sigui necessari per poder entregar la comanda.
Les dades bancàries les tractarà directament PayPal o la plataforma de cobrament virtual del Banc de Sabadell. D’aquesta manera Exceltic Therapeutic Healthcare no veurà la informació de la targeta de crèdit dels clients, simplement rebrà el pagament i els detalls de la comanda per poder-la servir. Per més informació es pot consultar la nostra Política de Privacitat.
Ens reservem el dret d’utilitzar les dades comercials de forma anònima per poder realitzar estudis d’hàbits de compra.

COMANDES

Els productes es cobraran al preu que s’indica al moment de realitzar la comanda. Els preus de la botiga online inclouen IVA però no inclouen les despeses d’enviament, els quals depenen del destí d’entrega i del número de productes comprats.
Un cop realitzada la comanda el client rebrà una confirmació d’aquesta via email. Els enviaments de les comandes no es gestionaran ni es faran efectius fins la confirmació d’haver rebut el pagament per part del client. Quan la comanda sigui expedida, el client serà informat amb un altre email.
Els pagaments es podran realitzar mitjançant targeta de crèdit o dèbit.
Exceltic Therapeutic Healthcare vol assegurar la privacitat i seguretat dels seus clients. D’aquesta manera, els sistemes de pagament a través de PayPal i/o la plataforma online del Banc Sabadell són una forma fiable, segura i ràpida de poder realitzar aquests pagaments. Recordem que són aquestes entitats qui realitzaran els cobraments directes, per tant, Exceltic Therapeutic Healthcare no té accés a les dades bancàries de cap client.

COMADES INTERNACIONALS

Per a comandes internacionals, l’entrega depèn del país destí. Si us plau contacta amb nosaltres a excelticosmetics@gmail.com per tal de que intentem buscar la millor manera de fer-te arribar els nostres productes! Informa’ns de l’adreça i codi postal de l’entrega per tal de que puguem fer-te arribar un pressupost personalitzat!

ENVIAMENTS

DESTÍ PREU TEMPS D’ENTREGA
Espanya (península) 4.10 € *Gratuït a partir de 55€ de compra 24-72 hores laborals
Andorra 4.10 € 24-72 hores laborals
Portugal 6.87 € 24-72 hores laborals
Balears, Ceuta i Melilla 6.10 € 24-72 hores laborals
Canàries 5.20 € 24-72 hores laborals

Som conscients que segurament desitjaràs rebre la comanda realitzada el més aviat possible, per això fem tot el possible per tal de que puguis rebre la comanda entre 24 i 72h* laborals després de la conformació d’aquesta. Les comandes realitzades en un dia festiu o cap de setmana, seran gestionades el següent dia laborable.

*En enviaments a Espanay(península) i Andorra.

Si és del teu interès pots sol·licitar accés per tal que puguis conèixer en tot moment i realitzar un seguiment de l’estat de la comanda un cop aquesta ja hagi sortit del nostre magatzem i estigui de camí al domicili d’entrega.
La nostra empresa de missatgeria realitza una primera entrega al domicili indicat a la comanda. Si en el moment de l’entrega no estàs a casa, sempre que sigui possible el missatger en qüestió et deixarà una nota informativa i en qualsevol cas intentarà realitzar una segona entrega. Si en aquesta segona entrega tampoc estiguessis localitzable al domicili, la comanda romandrà a l’agència de la companyia de transport seleccionada, més propera a la teva zona. Podràs contactar amb ells i recollir-ho allà o acordar una nova data d’entrega. Si en 15 dies no s’ha aconseguit contactar amb tu, l’agència de transport tornarà la comanda a Exceltic Therapeutic Healthcare.
Per qualsevol incidència sobre aquest tema, si us plau, no dubtis en contactar amb nosaltres.
Si us plau, demanem revisar amb atenció les dades introduïdes per a realitzar l’enviament, ja que si per algun motiu l’adreça amb la que es realitzi la comanda és errònia o incompleta, no es podrà canviar sense generar despeses d’enviament addicionals. Si detectes qualsevol dada incorrecta, si us plau, posa’t en contacte via email amb nosaltres el més aviat possible. El mail de contacte és: excelticosmetics@gmail.com

DIES FESTIUS

A continuació t’informem dels dies no laborables al nostre magatzem durant l’any 2017. Aquests dies no es gestionaran comandes i la seva preparació s’aplaçarà fins el següent dia laborable. Si us plau, disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar: Desembre dies 6, 8, 25 i 26.

DEVOLUCIONS

Has de realitzar-nos una devolució?
Si ens has de realitzar una devolució, aquesta ha de ser en un termini de 14 dies naturals des del dia que rebis el producte. Per fer-ho, primer de tot ens ho has de notificar via e-mail a: excelticosmetics@gmail.com, en aquest email ens hauràs de detallar les dades necessàries per identificar la compra i comanda realitzada. A continuació et respondrem l’email indicant com pots realitzar la devolució.

En cas que la devolució sigui per causes no imputables a Exceltic Therapeutic Healthcare, ja sigui per canvi d’opinió o error per part del client en el moment de realitzar la compra, haurà de ser el mateix client qui s’encarregui de tornar-nos els productes en perfecte estat. El reemborsament només es durà a terme si això es compleix. En aquest cas, Exceltic Therapeutic Healthcare tornarà al client els pagaments realitzats menys les despeses d’enviament. De la mateixa manera, serà el client qui es faci càrrec del cost directe de la devolució dels productes.

En el cas que la devolució sigui degut a causes imputables a Exceltic Therapeutic Healthcare (producte defectuós, en mal estat o diferent a la referència comprada), serà la pròpia empresa Exceltic Therapeutic Healthcare qui s’encarregarà de recollir els productes i/o canviar-los per la referència correcte fent-se càrrec de les despeses associades a aquesta devolució o canvi.

Passes a seguir per realitzar la devolució:

 1. Enviar un email informant de la teva devolució:
  Enviar un correu electrònic amb el número de comanda, nom de la persona que la va realitzar i causa de la devolució a l’adreça de mail excelticosmetics@gmail.com.
  Rebràs una resposta del nostre departament de devolucions indicant-te els propers passos i instruccions a seguir. Si us plau, no continuïs amb la devolució sense rebre una resposta del nostre equip.
 2. Preparar la devolució:
  El producte ha de ser retornat amb el mateix estat que el vas rebre, és a dir, ha de conservar el mateix embalatge i caixa original. Dins la devolució s’ha d’incloure el formulari de devolució (que el nostre departament de devolucions us haurà enviat per email) omplenat correctament.
 3. Enviament:
  Enviar pel mitjà que et sigui més pràctic, el paquet a la següent direcció:
  Exceltic Therapeutic Healthcare
  C/Sant Pere, 2
  17853 Tortellà (Girona)
  És important que et guardis el justificant o resguard d’enviament ja que en cas d’incidència, aquest document serà el teu comprovant davant de possibles reclamacions. En cas contrari, Exceltic Therapeutic Healthcare no es farà resposanble de la devolució.